Carregant Esdeveniments

← Tornar a Esdeveniments

Copa Canicross Cor de Catalunya

https://www.facebook.com/copacordecatalunya

La Copa Cor de Catalunya de Canicross es un projecte que pretén unificar proves que es realitzen a la Catalunya Central, a la vegada que es vol donar a conéixer aquest esport i el territori. I ajudar-nos els uns als altres. Es vol difondre aquest esport a la vegada que conscienciar la gent sobre la importància de col.laborar amb les associacions animalistes que tanta bona feina fan.

En la Copa puntuaran 4 de les 5 curses. I aniran de 10 punts pel primer classificat, fins a 1 punt pel 10è classificat, això en cada categoria.
Respecte a l’any de naixement, és tindrà en compte l’edat de la persona al moment de participar a la primera prova del campionat i es mantindrà en la mateixa categoria durant tota la Copa.

La Copa conforma una classificació conjunta, on al final del campionat es repartiran premis als 3 primers classificats masculins i femenins de cada categoria, a la vegada dels premis que rebran els guanyadors de cada cursa en si.
Les categories que formaran part del Campionat seran les següents:
Juvenil, que arribarà fins a 17 anys.
Sènior, de 18 a 39.
Veterà, de 40 cap amunt.
En cas de menys de 5 participants en alguna categoria, passaràn a formar part de la següent.

 

Copa Canicross Curses

  • No s'ha trobat cap resultat.

Fotos a Flickr

 
  • Une photo sur Flickr
Flickr Badges Widget

Sobre Canicross.cat

 
Canicross.cat és el portal on trobaràs la informació necessaria per a practicar Canicròs i el Múixing. Política de Cookies
Política de Privacitat
Contacte