Carregant Esdeveniments
09 Oct
 • Aquest event ja ha passat.

Cada vegada hi ha més apassionats practicant esport amb el seu gos i des de FitDogs volen posar a l’abast de tots aquests coneixements de la mà dels millors professionals de l’Alt Rendiment Caní.

PENDENTS DE NOVA DATA

Programa:

Dissabte 7 octubre

 • 08:30 Benvinguda als assistents i presentació Seminari
 • 9:00-10:30 Ponència: Antidoping Caní. Jaume Martinez
 • 10:30 Coffee Break
 • 10:40-00:40 Ponència: Quiropràctica.
  Com ajuda a millorar el Rendiment Caní. Susana Sancho
  Ajustaments Quiropràctics als gossos assistents. Susana Sancho
 • 12:45-14:10 Ponència: Nutrició Canina per a l’Alt Rendiment. Pep Merchan
 • 14:10-15:30 Dinar (preguntar per menús i preus als que vulguin contractar-)
 • 15:30-17:30 Ponència i Taller: Mètode T-Touch i la millora físic-psicològica canina. Wendela Bicker Caarten
 • 17:30 Coffee Break
 • 17:40-19:30 Ponència: Proves d’Esforç, Test de Camp i Avaluadors. Mila Benito

Diumenge 8 octubre

 • 9:30-12:00 Ponència i Taller: Warm Up & Warm Down i Prevenció de Lesions. Marta Subirats
 • 10:30: Coffee Break
 • 12:10-13:10 Ponència: Protocols Energètic-Recuperadors. Montse Claverol
 • 13:10-14:10 Ponència: Psicologia Canina d’Alt Rendiment. Montse Claverol

Els horaris i ordre de les ponències i tallers del programa pot patir canvis en funció dels ponents o imprevistos

Proves d’Esforç: aquestes proves permeten mesurar i avaluar una sèrie de dades al nostre gos per poder conèixer el seu estat real de forma i salut. Aquestes proves consisteixen en una fase prèvia on s’examina el gos, la seva estructura corporal, s’exploren els aploms i coixinets, capacitat de flexibilitat, grau de tensió i equilibri muscular, auscultació i electrocadiograma, presa de mesures antropomòrfiques, mesura de pressió arterial, mesurament de lactat, i finalment el test de camp en el qual el gos haurà de córrer uns 4 km imitant una competició real, el gos ha de portar un dispositiu GPS amb un cardiofreqüencímetre que mesurarà les seves variacions al llarg del recorregut. Aquest test es complementa amb una analítica per completar la informació.

Les proves d’esforç durant el Seminari són molt limitades a causa de les condicions ambientals òptimes que es necessiten per a les mateixes i a la durada de cadascuna d’elles, unes dues hores cadascuna. Per aquest motiu, els interessats a fer una prova d’esforç al seu gos hauran de sol·licitar-ho expressament a través del mateix correu electrònic de contacte i inscripció, indicant els motius del seu interès, objectius i adjuntant un currículum del gos. Amb totes les sol·licituds rebudes es farà una selecció.

FitDogs adverteix que en el cas que les condicions ambientals de temperatura i humitat relativa no permetessin realitzar les proves d’esforç, aquestes es cancel·larien, retornant l’import corresponent a aquestes proves.

Un gos en forma, és un gos sa.

Per a informació i inscripcions, envieu email a: info@fitdogs.es

Detalls

Data:
9 Oct, 2017
Hora:
15:45
Cost:
100€ – 120€
Esdeveniment Category:
Web:
http://www.fitdogs.es/seminario-alto-rendimiento-canino/poster-stage-alto-rendimiento-canino-01-2/

Organitzador

Fitdogs
Correu electrònic:
info@fitdogs.es
Web:
http://www.fitdogs.es/

Recinte

Montseny Aventura
Camí del Cementiri s/n
Sant Esteve de Palautordera,Barcelona08461Espanya
+ Mapa de Google

Pròxims Esdeveniments

 
El proper 27 de Gener 2019 es durà a terme la “III CANICROSS DE CREIXELL”, amb un recorregut de 6.500m. i una altitud, en el seu punt més alt, de 67m. aproximadament. L’hora de sortida del primer calaix serà a les 9:00 del matí i cada 30″ els següents. C/ VERGE DEL CARME El temps
I er Canicross Terranova CNC 14 – Castellar del Vallés Día de la carrera: 27 de Enero de 2019. Horarios: 7:30-8:30h Entrega de dorsales y control veterinario. 09:00 Salida Canicross 6,55 km 11:00h Entrega de premios y sorteo Precios: 10 € Carrera Canicross. Fecha límite para las inscripciones: 24-01-2019 Se entregarán trofeos a los tres primeros clasificados, categoría senior masculina
Aquesta temporada estrenem la localitat d’Anglès. En aquest poble de 5500 habitants vorejat pel riu Ter a la província de Girona, l’equip de GOSesport Catalunya  ens ha preparat una prova de dos dies el proper 10 de Febrer de 2019. Més informació properament.
Cursa Canicross 9 Pins a Tiana! Prova puntuable per la Copa Canicross Maresme. Passejada per tota la família un recorregut d’uns 2,5 km. Canicross amb nou circuit, més curt i més bonic.
Aquest any l’AEM ens ha preparat el 2n-Gran Premi Pont de Suert de Múixing. Cursa puntuable per la Lliga Catalana de Múixing i Canicross. Cursa exportada des de Noruega que se celebra al sud d’Europa. Carrera tipus esprint classificatòria i eliminatòria per tandes en circuit ovalat de terra únic en tota Catalunya. Ideal per preparar l’inici

Fotos a Flickr

 
 • Une photo sur Flickr
Flickr Badges Widget

Sobre Canicross.cat

 
Canicross.cat és el portal on trobaràs la informació necessaria per a practicar Canicròs i el Múixing. Política de Cookies
Política de Privacitat
Contacte