Carregant Esdeveniments
09 oct.
 • Aquest event ja ha passat.

Cada vegada hi ha més apassionats practicant esport amb el seu gos i des de FitDogs volen posar a l’abast de tots aquests coneixements de la mà dels millors professionals de l’Alt Rendiment Caní.

PENDENTS DE NOVA DATA

Programa:

Dissabte 7 octubre

 • 08:30 Benvinguda als assistents i presentació Seminari
 • 9:00-10:30 Ponència: Antidoping Caní. Jaume Martinez
 • 10:30 Coffee Break
 • 10:40-00:40 Ponència: Quiropràctica.
  Com ajuda a millorar el Rendiment Caní. Susana Sancho
  Ajustaments Quiropràctics als gossos assistents. Susana Sancho
 • 12:45-14:10 Ponència: Nutrició Canina per a l’Alt Rendiment. Pep Merchan
 • 14:10-15:30 Dinar (preguntar per menús i preus als que vulguin contractar-)
 • 15:30-17:30 Ponència i Taller: Mètode T-Touch i la millora físic-psicològica canina. Wendela Bicker Caarten
 • 17:30 Coffee Break
 • 17:40-19:30 Ponència: Proves d’Esforç, Test de Camp i Avaluadors. Mila Benito

Diumenge 8 octubre

 • 9:30-12:00 Ponència i Taller: Warm Up & Warm Down i Prevenció de Lesions. Marta Subirats
 • 10:30: Coffee Break
 • 12:10-13:10 Ponència: Protocols Energètic-Recuperadors. Montse Claverol
 • 13:10-14:10 Ponència: Psicologia Canina d’Alt Rendiment. Montse Claverol

Els horaris i ordre de les ponències i tallers del programa pot patir canvis en funció dels ponents o imprevistos

Proves d’Esforç: aquestes proves permeten mesurar i avaluar una sèrie de dades al nostre gos per poder conèixer el seu estat real de forma i salut. Aquestes proves consisteixen en una fase prèvia on s’examina el gos, la seva estructura corporal, s’exploren els aploms i coixinets, capacitat de flexibilitat, grau de tensió i equilibri muscular, auscultació i electrocadiograma, presa de mesures antropomòrfiques, mesura de pressió arterial, mesurament de lactat, i finalment el test de camp en el qual el gos haurà de córrer uns 4 km imitant una competició real, el gos ha de portar un dispositiu GPS amb un cardiofreqüencímetre que mesurarà les seves variacions al llarg del recorregut. Aquest test es complementa amb una analítica per completar la informació.

Les proves d’esforç durant el Seminari són molt limitades a causa de les condicions ambientals òptimes que es necessiten per a les mateixes i a la durada de cadascuna d’elles, unes dues hores cadascuna. Per aquest motiu, els interessats a fer una prova d’esforç al seu gos hauran de sol·licitar-ho expressament a través del mateix correu electrònic de contacte i inscripció, indicant els motius del seu interès, objectius i adjuntant un currículum del gos. Amb totes les sol·licituds rebudes es farà una selecció.

FitDogs adverteix que en el cas que les condicions ambientals de temperatura i humitat relativa no permetessin realitzar les proves d’esforç, aquestes es cancel·larien, retornant l’import corresponent a aquestes proves.

Un gos en forma, és un gos sa.

Per a informació i inscripcions, envieu email a: info@fitdogs.es

Detalls

Data:
9 oct., 2017
Hora:
15:45
Cost:
100€ - 120€
Esdeveniment Category:
Web:
http://www.fitdogs.es/seminario-alto-rendimiento-canino/poster-stage-alto-rendimiento-canino-01-2/

Organitzador

Fitdogs
Correu electrònic:
info@fitdogs.es
Web:
http://www.fitdogs.es/

Recinte

Montseny Aventura
Camí del Cementiri s/n
Sant Esteve de Palautordera, Barcelona 08461 Espanya
+ Mapa de Google

Pròxims Esdeveniments

 
La cursa principal, es celebra durant 11 dies en 10 etapes. Aquesta cursa és per a mushers experimentats que fan curses de llarga distància. La Grande Odyssée Savoie Mont Blanc és una cursa excepcional en el paissatge de les principals curses del món (Iditarod, Yukon Quest) a causa de les seves característiques: El format mixt:
El proper 20 i 21 de gener de 2018 es disputarà a Corró d’Amunt la prova del Trofeu Múixing Les Franqueses del Vallès organitzat pel Club Canicross Les Franqueses Prova puntuable per la 12a Lliga Catalana de Canicross i la 24a Lliga Catalana de Múixing.
Entrevinyes Canicross Alella neix de la iniciativa altruista de 5 apassionats a l’esport i als gossos. L’objectiu és apropar el canicross a tothom que vulgui coneixer aquest esport al mateix temps que disfrutem del paisatge de la serralada litoral, les vinyes i el mar. El nostre objectiu es apropar un esport poc conegut al nostre
Canicros de la “2 turons” Al Moianès, i concretament des de Moià, anys enrere, s’havia fet una cursa per St. Sebastià: una Mitja Marató, que per diferents motius acabà desapareixent del calendari dels atletes Als Moianesos sempre ens ha dolgut que no es tornés a fer, de manera que ens hem animat a tornar a
El dies 26 i 27 de gener es disputarà a Sant Joan de l’Erm (Lleida), en l’espectacular entorn del Parc Natural de l’Alt Pirineu, la primera edició de la Gos Àrtic Snow Race, una cursa de mitja distància sobre neu, oberta a les categories de trineus de 6 i 8 gossos i a la d’esquijòring amb dos gossos. La competició es disputarà en dues

Fotos a Flickr

 
 • Une photo sur Flickr
Flickr Badges Widget

Sobre Canicross.cat

 
Canicross.cat és el portal on trobaràs la informació necessaria per a practicar Canicròs i el Múixing. Política de Cookies
Política de Privacitat
Contacte