Carregant Esdeveniments
09 març
  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

Ja tenim data per la propera edició de la Finnmarksløpet 2018!

El proper 9 de març de 2018 arranca la següent edició!

Finnmarksløpet: la carrera de gossos de trineu més llarga d’Europa

Finnmarksløpet es va organitzar per primera vegada el 1981 amb només tres mushers participants. En aquella època, l’interès per les curses de múixing era molt escàs.
Avui ens complau arribar a la conclusió que aquest esport i gossos de gossos continuen enganxant a milers de persones.
L’any 2001 Finnmarksløpet AS es va crear com una empresa amb un empleat. A partir d’aquest moment la cursa ha estat més professional i comercial, ja que es tracta d’un esdeveniment esportiu bastant reduït per convertir-se en els més grans arranjaments esportius i culturals d’aquesta part del país.
Cada any aproximadament 130 participants comencen la Finnmarksløpet.

Finnmarksløpet s’ha convertit des d’aleshores en una marca molt sòlida i ben coneguda, tant com a arranjament com a símbol de Finnmark en un festival.

Des de 2009 NRK (Corporació de radiodifusió noruega) s’ha emès diàriament des de la cursa, fent que l’interès dels noruecs exploti.
També experimentem que persones de tot el món tornin el seu interès cap a Noruega i Finnmark durant la cursa. Les puntuacions de NRK TV i els nostres propis mitjans digitals mostren un increïble increment cada any, i seguim impressionant-nos sobre aquestes fantàstiques puntuacions i visites al nostre lloc web durant la cursa.

 

La cursa

La cursa començarà el dissabte de la setmana 10 de cada any des d’Alta Centrum. Realitzem un espectacle d’obertura oficial, amb speker, música i milers de persones de públic al carrer principal d’Altas per a totes les modalitats.
L’inici comença a les 11:00.
Primer és la modalitat de 14 gossos, després la modalitat júnior de 6 gossos i finalment la modalitat de 8 gossos.

Les tres modalitats

Modalitat júnior de 6 gossos

Comença i finalitza al centre d’Alta. Moble entre 14 i 18 anys. El recorregut és de 200 km i té tres punts de control.

 

Modalitat de 8 gossos

El començament és del centre d’Alta, i segueix anant com un viatge rodó a l’oest de Finnmark. Es preveu que els mushers tornin al matí de dimarts, si les condicions climatològiques i les pistes són força bones.

Modalitat de 14 gossos

La sortida és des del centre d’Alta a l’oest, es dirigeix ​​cap a l’est de Finnmark i Kirkenes, i després torna a Alta.
Els primers mushers s’espera que tornin el dijous / divendres. Sempre és difícil d’endevinar quan entren els primers mushers, ja que aquesta cama és més llarga, i el temps per a això encara és més important. Així doncs, l’hora exacta dels primers corredors a la meta és tan imprevisible com el temps a Finnmark. Però com a conseqüència d’aquestes condicions meteorològiques imprevisibles i desafiants, aquesta carrera ha estat tan popular entre mushers de tot el món.

Recorreguts

Mostra els detalls

Inici:
9 març, 2018
Finalització:
16 març, 2018
Cost:
6000NOK
Categories d'Esdeveniment:
, , ,
Web:
http://www.finnmarkslopet.no/

Pròxims Esdeveniments

 

Fotos a Flickr

 
  • Une photo sur Flickr
Flickr Badges Widget

Sobre Canicross.cat

 
Canicross.cat és el portal on trobaràs la informació necessaria per a practicar Canicròs i el Múixing. Política de Cookies
Política de Privacitat
Contacte