Carregant Esdeveniments
26 nov.
  • Aquest event ja ha passat.

Lloc sortida/arribada: Font del Camí
La revisió veterinària dels gossos i entrega de dorsals, a les 8’00.
La reunió informativa es farà a les 8’30
Per retirar el dorsal serà imprescindible presentar el DNI o NIE.
SORTIDA: 9’00h. Sortides cada 30” en grups de 5
DISTÀNCIA: 7 kilòmetres (desnivell, 317 mts)
El track serà penjat a la web el mes de setembre.

TROFEUS

Trofeu als tres primers classificats masculins i femenins de la classificació general de la segona edició de la CANI XTREM

SERVEIS

Hi haurà servei de primers auxilis i rescat durant tota la cursa.
Hi haurà en els tres itineraris de la BURRIAC XTREM 2016 avituallaments per a tots els corredors inscrits, els quals seran líquids i sòlids.
Hi haurà servei de la Creu Roja a l’arribada.
Hi haurà servei de lavabos i dutxes al Pavelló Municipal d’esports i a la piscina Municipal.
Hi haurà servei de guarda-roba.
Hi haurà una zona d’escalfament a la sortida i zona de massatges a l’arribada.
Hi haurà a les sortides corresponents un recinte tancat per a la verificació de dorsals.
Hi haurà un servei d’equips d’escombra a totes les curses per tal de garantir que no quedi ningú en el recorregut.

 REGLAMENT

L’organització estableix les següents normes per als participants de la prova:

Tots els corredors han de saber que estan en perfectes condicions físiques per poder afrontar una prova com aquesta.
El material obligatori per fer la CANI XTREM és l’arnés de gos + collar de gos + línia de tir + mosquetó de seguretat + arnés de corredor.
Hi haurà un avituallament al km. 4 de la CANI XTREM.
Els gossos que participin hauran d’acreditar mitjançant cartilla sanitària oficial, amb les següents vacunes vigents: vacuna tetravalent i de vacuna antiràbica. Aquestes vacunes hauran de constar a la cartilla i estar signades per un veterinari col·legiat.
Els gossos que participin en aquest esdeveniment hauran d’estar identificats mitjançant un microxip homologat, que constarà a la cartilla sanitària oficial. Es podrà comprovar en qualsevol moment mitjançant detector de xips, que el número de xip a la cartilla coincideix amb el de l’animal.
Les femtes que puguin generar els gossos, seran recollides per cada propietari o passejador, amb bossetes per aquest efecte.
Els gossos participants en aquest esdeveniment no podran ser menors d’1 any ni majors de 10.
Els gossos participants en aquest esdeveniment no podran mostrar símptomes de malalties infeccioses, ni presentar ferides, lesions, o qualsevol tipus de patologia que li causi dolor, patiment, o que pugui afectar negativament la seva salut o el de la resta de gossos o persones.
Hi haurà veterinaris col·legiats mentre duri aquest certamen, que vetllaran perquè es compleixin aquestes mesures sanitàries, i que resoldran qualsevol imprevist relacionat amb la sanitat, que pugui aparèixer.
Tots els corredors tenen l’obligació d’assistir i de comunicar qualsevol accident que hagin observat. En cas de no fer-ho seran desqualificats
Els corredors que decideixin retirar-se de la CANI XTREM hauran de comunicar- ho al personal de l’organització més proper.
El corredor és el responsable de validar els temps de sortida i de meta fent ús del sistema de cronometratge que l’organització de la CANI XTREM estableixi.
S’haurà de portar el dorsal en un lloc ben visible amb el risc per qui no ho faci de quedar fora de la classificació.
L’itinerari estarà degudament senyalitzat amb cintes de color viu .
Qui no tingui cura o demostri una actitud poc respectuosa envers l’entorn natural on es desenvolupa la cursa podrà ser desqualificat per l’organització.
Els menors d’entre 14 i 17 anys, els cal portar una autorització dels pares o tutors al moment de recollir el dorsal.
L’organització no es fa responsable dels danys causats o patits pels corredors.
Tot allò que no estigui previst en aquest reglament, serà resolt per l’organització de la CANI XTREM.
La participació a la cursa suposa l’acceptació d’aquest reglament.

ASSEGURANÇA PROVA I CORREDORS PARTICIPANTS

L’organització de la BURRIAC XTREM 2016 contracta una assegurança de responsabilitat civil (cobertura esdeveniment esportiu), i una assegurança d’accidents temporal per a tots els corredors participants de la prova (segons Reial Decret 849/1993, de 4 juny), amb l’empresa ARTIC GRUP, S.L., especialistes en assegurances esportives, i agència exclusiva del Grup Assegurador CATALANA OCCIDENT.

Detalls

Data:
26 nov., 2016
Hora:
08:00 - 13:00
Esdeveniment Categories:
, ,
Web:
http://www.gmargentona.com/canixtrem

Pròxims Esdeveniments

 
La cursa principal, es celebra durant 11 dies en 10 etapes. Aquesta cursa és per a mushers experimentats que fan curses de llarga distància. La Grande Odyssée Savoie Mont Blanc és una cursa excepcional en el paissatge de les principals curses del món (Iditarod, Yukon Quest) a causa de les seves característiques: El format mixt:
El proper 20 i 21 de gener de 2018 es disputarà a Corró d’Amunt la prova del Trofeu Múixing Les Franqueses del Vallès organitzat pel Club Canicross Les Franqueses Prova puntuable per la 12a Lliga Catalana de Canicross i la 24a Lliga Catalana de Múixing.
Entrevinyes Canicross Alella neix de la iniciativa altruista de 5 apassionats a l’esport i als gossos. L’objectiu és apropar el canicross a tothom que vulgui coneixer aquest esport al mateix temps que disfrutem del paisatge de la serralada litoral, les vinyes i el mar. El nostre objectiu es apropar un esport poc conegut al nostre
Canicros de la “2 turons” Al Moianès, i concretament des de Moià, anys enrere, s’havia fet una cursa per St. Sebastià: una Mitja Marató, que per diferents motius acabà desapareixent del calendari dels atletes Als Moianesos sempre ens ha dolgut que no es tornés a fer, de manera que ens hem animat a tornar a
El dies 26 i 27 de gener es disputarà a Sant Joan de l’Erm (Lleida), en l’espectacular entorn del Parc Natural de l’Alt Pirineu, la primera edició de la Gos Àrtic Snow Race, una cursa de mitja distància sobre neu, oberta a les categories de trineus de 6 i 8 gossos i a la d’esquijòring amb dos gossos. La competició es disputarà en dues

Fotos a Flickr

 
  • Une photo sur Flickr
Flickr Badges Widget

Sobre Canicross.cat

 
Canicross.cat és el portal on trobaràs la informació necessaria per a practicar Canicròs i el Múixing. Política de Cookies
Política de Privacitat
Contacte