Carregant Esdeveniments
29 gen.
  • Aquest event ja ha passat.

El Canicross de l’Eramprunyà està organitzat per la Unió Muntanyenca Eramprunya (UME) i AEM.
La primera edició del Canicròs i la Cursa de muntanya de l’Eramprunyà va tenir lloc el 27 de gener de 2013.

Aquesta temporada es disputarà el proper 29 de Gener de 2017.
El Canicross es una disciplina esportiva que consisteix en correr lligat a un gos. El gos utilitza un arnes de tir i ajuda al corredor estirant d’ell mitjançant una linea de tir amortiguada que els uneix. Es desenvolupa principalment per circuits de terra o muntanya, per això el nom de cani-cross. Està indicat per els aficionat a la natura i als animals. Fer activitat fisica gaudint de la companyia del nostre millor amic, descobrint una afició en comú amb ell, correr…i correr!!!
Tot tipus de gos pot participar-hi sempre que tingui mes d’un any d’edad, tingui la documentació en regla (xip i vacunes) i un estat físic que li permeti realitzar la cursa sense problemes. Només necessitarà un arnés de tir per tal de no lesionar-se.

Pròxims Esdeveniments

 
Ja tenim aquí la 6a edició de la Cursa dels Millors Amics a St Joan de Mediona!! No te la pots perdre!!
Els propers 3-4 de novembre a la vila de Cercs es cel·lebra la 6a edició del Canicross Alt Berguedà Cercs, prova puntuable pel VIII Premi FEEC 2018-2019. Recorregut Canicross IX Premi FEEC 2018-2019 Dissabte canicross nocturn X-Ray: Distància: 4,75km Desnivell: +190m Horaris:   https://ca.wikiloc.com/rutes-canicross/canicross-de-cercs-2018-etapa-dissabte-nocturna-28795275 Diumenge canicross Santiago Mesa Distància: 8km Desnivell: +350m https://es.wikiloc.com/rutas-canicross/canicross-4-noviembre-2018-cercs-25730723 Horaris Com
El proper 12 de novembre no et pots perdre el 2on CaniXtrem. No deixis que t'ho expliquin si no vas poder venir al 1er. 7,5km que et faran gaudir com mai.

Fotos a Flickr

 
  • Une photo sur Flickr
Flickr Badges Widget

Sobre Canicross.cat

 
Canicross.cat és el portal on trobaràs la informació necessaria per a practicar Canicròs i el Múixing. Política de Cookies
Política de Privacitat
Contacte